Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa

Katre Katre Muzigi   Olum cicegi Jenerik   Olum cicegi nedir   Olum cicegi dizi konusu nedir ?   Bosnada 10 Dakika

Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Ölüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt AnlaşmasıÖlüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar

Ölüm Çiçekleri Neden Ekranlara veda ediyor ?
Sayfa: « Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Ölüm Çiçekleri Saraybosna Popüler Konular
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
cryman
Yeni Üye
Yeni Üye

cryman şu an tarif edilemez bir durumda 
Ülke: NULL

Level: 6
Aktiflik: 3 / 14  
 21%
Seviye: 0 / 109  
 0%
Deneyim: 97 / 97  
 100%

MesajTarih: Sun Apr 13, 2008 3:59 am    Mesaj konusu:

Valla Ben proje-ct ye 5 sayfalık bir mail attım.Yaptıkları hataları,yanlış kanal seçimini,Gün ve saat vs...Bana mail geldi uyarılarınızı dikkate alıyoruz.Merak etmeyin çalışıyoruz dediler.İnşallah ole olur. Crying or Very sad
BloodyMary1802
Yeni Üye
Yeni Üye

BloodyMary1802 şu an tarif edilemez bir durumda 
Ülke: austria

Meslek: Tıp
Level: 1
Aktiflik: 5 / 9  
 55%
Seviye: 0 / 19  
 0%
Deneyim: 29 / 29  
 100%

MesajTarih: Sun Apr 13, 2008 11:04 am    Mesaj konusu:

bence sadece 100de 10 reytinglerin yüzünden kapatiliyor. Bu dizi birilrinin canini sikmaya basladi bence.....
Yeni Üye

karabekir_0640 şu an tarif edilemez bir durumda 
Ülke: turkey

Meslek: Öğrenci
Aktiflik: 1 / 9  
 11%
Seviye: 0 / 18  
 0%
Deneyim: 27 / 27  
 100%

MesajTarih: Sun Apr 13, 2008 4:47 pm    Mesaj konusu:

YAV ARKADAŞ YA BEN ANLAMIYORUM YADA HAKKATEN TÜRKİYENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ.SAÇMA SAPAN DİZİLERİ SEYREDİP YOK ONU BU ALDATMIŞ YOK BUNU BU ALDATMIŞ.YOK O ONA NE YAPMIŞ YOK SİHİRMİŞ BÖYLE DİZİLERLE İNSANLARIN BEYNİNİ YILLARDIR SULANDIRIYORLAR.ADAM AKLILLI DİZİLERİ RAFA KALDIRIYORLAR.YA Bİ ARAKADIŞIMIZDA DEDİĞİ GİİB BAŞKALARININ Bİ PARMAĞI VAR YADA DİZİNİN YETERİNCE REKLAMININ YAPILMAMASI,DİZİNİN GÜNÜ VE SAATİ TERSTİ BİRAZ ERKEN SAATTE OLSAYDI BELKİ KURTLAR VADİSİ GİBİ TAM GÜN AYIRABİLİRLERDİ O KADAR KALİTELİ Bİ DİZİ.(YA BİZ DAHA BİZE YAPILAN HAKSIZLIGI ANLATANLARA SAHİB ÇIKAMIYORUZ BÖYLE ŞEYLERE SAHİP ÇIKAMAZSAK ELİN ERMENİSİ TABİ HERŞEYİ KABUL ETTİRİR MİLLETE SOKAĞA ÇIKIP HEPİMİZ ERMENİYİZ FALAN DİYE BAĞIRIRLAR YOK MU BU STAR TVNİN MAİL ADRESİNİ BİLEN)
Yeni Üye

vahidt şu an tarif edilemez bir durumda 
Ülke: macadonia

Meslek: Aşçılık
Aktiflik: 0 / 9  
 0%
 0%
 100%

MesajTarih: Sun Apr 13, 2008 10:15 pm    Mesaj konusu:

Sayin ÖLÜM ÇİÇEKLERİ SARAYBOSNA YÖNETİM KURULU,diziyi insallah sonlamamisinizdir,ben Makedonyadan katiliyorum bu foruma,bence bu dizi cok izlenir,ama sizdede kusur var,siz 4 bolum icin hemen reyting rekorlari kirmak istiyorsunuz,bu olmaz oyle,dorgu durust bide reklamini yapmiyorsunuz,tum diziler yayinlanmadan 2 gun evvel fragman cikariyor,son iki gun icin de gunde 10-12 kere reklam yapiyor,siz cuma oglenden sonra frragman cikariyorsunuz,buda sizin zayif yaniniz...bu dizi birakin Turliyeyi,balkanlari hatta ve hatta tum avrupa ulkelerininilgisini cok yakindan ilgilendiriyor vede cok cevapsiz sorularin tam cavap bulduklari bir dizi...bence bu isi basladiniz,okadar guzel arastirmalar yapip,onemli bilgiler elde edip,sonra bunlari "cabuk reyting kazanmak" duyguysuna kapilip bitirmeyin,2-3 ay gecsin,sonra gorursunuz,ki en onemli dizilerden bir olacak...selamlarimla
Yeni Üye

kraltugra şu an tarif edilemez bir durumda 

Aktiflik: 3 / 9  
 33%
 0%
 100%

MesajTarih: Mon Apr 14, 2008 10:04 am    Mesaj konusu:

böyle bir dizinin yayından kaldırılması şahsım adına beni çok üzdü
ogun
Yeni Üye
Yeni Üye

ogun şu an tarif edilemez bir durumda 

Aktiflik: 1 / 9  
 11%
 0%
Deneyim: 57 / 57  
 100%

MesajTarih: Mon Apr 14, 2008 5:00 pm    Mesaj konusu:

arkadaşlar garip olan bi şey de proje-ct in sayfasında ölüm çiçeleriyle alaklaı pek bi bilgi hiç konulmadı
Ama NAZOO nun da dediği gibi prje-ct i arayıp farklı bir kanalda yayınlayın diyebiliriz
Bir kişiden ne çıkar, bizi takmazlar demeyin ben de aradm siz de proje-ct i ve star ı arayın
Bu kadar değerli usta oyuncuların oynadığı bi diziyi eminim Soner Yalçın ve ekibi de bitrmek istemez
Onemlı olan kanal peoblemi
cryman
Yeni Üye
Yeni Üye

cryman şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 6
Aktiflik: 3 / 14  
 21%
Seviye: 0 / 109  
 0%
Deneyim: 97 / 97  
 100%

MesajTarih: Tue Apr 15, 2008 10:07 pm    Mesaj konusu:

Bence bizleri oyalamaya çalışıyorlar.Sağır oda bittikten sonrada böyle olmuştu hatırlarsanız...
Yeni Üye

Nabuko şu an tarif edilemez bir durumda 

0%
 0%
Deneyim: 26 / 26  
 100%

MesajTarih: Wed Apr 16, 2008 7:59 am    Mesaj konusu:

"Ölüm Çiçekleri" isimli dizinin bitmesine ben de çok üzüldüm

evvela Star Tv en azından bana göre bir dizi film için uygun bir platform değil yayın ilkelerinden tutunuz da ekran rengine kadar onlarca sebep sıralayabiliriz bunun için

esasında Bosna hadisesi işlenmeye çok elverişli bir konu ama Bosna hadisesinden bir dizi film çıkarmak son derece güç ve büyük bir risk kanımca

sinema olarak resmedilirse daha verimli olur ki bu konuda başarılı örnekler mevcut "Tarafsız Bölge" ya da "Düşman Hattı" gibi mesela

sahi Ayşe Kulin'in "Sevdalinka" adlı romanı sinemaya uyarlanacaktı ama o da yalan oldu resmen

dizinin konseptiyle ilgili eleştirilerim de var müsaadenizle

elbette ortada bir iyi niyet sözkonusu bunu yadsıyamayız ama kimi mantık hataları asla kabul edilebilir gelmedi bana

her şeyden önce Yugoslav ordusu Avrupa'nın dördüncü gücüydü ama kahramanımız çetniklere keskin nişancı eğitimi vermek için parayla tutulmuş bir Bulgar

yani Avrupa'nın dördüncü gücü olan Yugoslav ordusunda bu işi yapacak bir tane Sırp subay yok

bunu anlamlandırmak olanaksız

en büyük mantık hatası da ilk bölümdeydi yine

filmin başrol oyuncusu olan kahramanımız "Dimitriatov" olarak çetniklerden biri tarafından meğerse tanınıyormuş hatırlarsanız

evet o tehlike anını atlatması ustaca kurgulanmıştı ama ya sonrası

bir ajan böylesine büyük bir riski üstelik her an karşılaşma ihtimali de fevkalade yüksek biri için bir kere daha kabul edebilir mi acaba

hiç sanmıyorum

dolayısıyla o kişiyi kapıdan çıkarken haydi olmadı ertesi gün yok etmeliydi

ama böyle bir şey görmedik ve komiktir o kişi sonraki bölümlerde unutuldu gitti sanki yokmuş gibi kaldı öylece

kahramanımızın muhatabı Sırplara da o kadar aptal bir hava verilmiş ki anlatılır gibi değil jönümüz her defasında hiç zorlanmadan kandırabiliyordu onları

çetnik rolündeki oyuncuların çanak diyalogları da çekilir şey değildi doğrusu

ayrıca sıcak savaşın içindeki bölümlerini görmedik ama sıcak savaş arefesindeki çatışma atmosferi de kanımca düzgün bir şekilde yansıtılamamış

öyle bir hava vardı ki filmde sanki ortada aslında hiçbir şey yok ama her iki taraftan da iki üç tane maceraperest ya da idealist gündüzleri normal hayatlarını sürdürürken geceleri de elde makinalı savaşıyorlar

bunlar da dizinin kurgusuna dair eleştirilerim olarak kalsınlar izninizle

yine de "Ölüm Çiçekleri" işlenmeye son derece müsait bir konuya eğilen bir prototip olarak değerlendirilebilir ve bu açıdan her türlü övgüyü hak etmektedir

buna karşılık öyle ya da böyle uğramış olduğu ilgisizlik umarım kısa ya da orta vadede aynı konuyu ele almak niyetiyle hayata geçirilecek olan projelerin cesaretini kırmaz

en içten dileklerimle hoşçakalınız

saygılarımla
blondman
Yeni Üye
Yeni Üye

blondman şu an tarif edilemez bir durumda 

Aktiflik: 4 / 9  
 44%
 0%
Deneyim: 77 / 77  
 100%

MesajTarih: Wed Apr 16, 2008 5:47 pm    Mesaj konusu:

merhaba
şu anda yayında olan bir srü dizi var ve hepsi uyduruk saçma sapan dizikler. kim kimin eşini arkadaşıhın nasıl aldatmuş kim evlilik dışı hamile kalmış vs vs yani aile mefhumunu tamamane yok sayan ve insanları ahlak erozyonuna sürükleyen ve bilerek yapılan şeyler ama nedense o diziler hiç ekrandan kalkmıor. onlar hepp ii reiting mi alıor hayır? ama bi şekilde yayında çünkü masonluğun amacını en iyi şekilde yansıtmak için medyayı bve dolayısıyla dizileri seöçtikleri bilinişor. eee o zaman fazla bişey demeye gerek yok. biz burdan ağzımızla kuş tutsakda patronların ve onların üstlerinin dediği oluor. aydın doğanın ne olduğu kime hizzmet ettiği malum..
seyrettiğim 3 diziden biri olan ölüm çiçeklerinin son gecen hafta finali olacağını duyunca tüylerim diken diken oldu. şaşırdım. bu dizi nasıl bitirilir ya? neymiş reytingmiş yok efendim kesinlikle inanmıyorum. bu dizi adını bilmediğim onlarca dizi kadardamı ii değil ya. diyelim kötü ama bu dizinin konusu çok önemli, türk olmanın müslüman olmanın ne kadar zor olduğu ve ne kadar kötü zulümler gördüklerini anlamamız açısından çok önemli. her ne kadar dizide olda tarihi bir gerçeği yansıtıyor. sırpların kini taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atalarımız BÜYÜK OSMANLI DEVLETİNİN kosova muharenbelrinde sırpları bozguna uğratmasından beri var ve o gün bu gündür türklere ve mnüslümanlara ayrı bir kinleri var. tabiki bunlar fanatik olanları birde ılımlı gözüküp bizi arkadan vuranlar var. yani eğer müslümanasan ve türksen şunu unutma senin tek dostun sığınağın ve yrdımcın var o da ALLAH. başka biri değil
neyse çok uzun oldu ama bu dizi bilerek kaldırıldı.yerine koyarlar şimdi br genç dizisi kim kim nasıl ayarelıo nasıl flört edio halkımız onu öğreniz ne gerek var geçmişte olmuş bitmiş şeleri gündeme getirmeye
sayyad18
Yeni Üye
Yeni Üye

sayyad18 şu an tarif edilemez bir durumda 

0%
 0%
Deneyim: 26 / 26  
 100%

MesajTarih: Thu Apr 17, 2008 5:42 pm    Mesaj konusu:

insanlarımızı bir yönde dizikolik etmek istercesine aptalca konularla dizi çekenler bir yerde de yalnızca bilnmeyenleri bilmelerini sağlayan diziler var ama şu işe bakın ki bilmediklerimizi öğrendiğimiz böyle diziler izlenmiyor diye kalıdrılıyor keşke bi imkan olsa da bu halde dahi devam edlilebilse...çok üzücü...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Ölüm Çiçekleri Saraybosna Popüler Konular Sayfa: « Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Ölüm Çiçekleri final 4.Bölüm izle full matematikci35 Ölüm Çiçekleri Saraybosna Popüler Konular 13 Tue Apr 15, 2008 10:00 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok ÖLÜM ÇİÇEKLERİ NEDEN SONA ERDİ? cryman Ölüm Çiçekleri Saraybosna Haberleri 2 Tue Apr 15, 2008 3:30 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Sizce Ölüm çiçekleri devam etseydi ne... silparov4 Ölüm Çiçekleri Saraybosna Beyin Fırtınası 1 Mon Apr 14, 2008 3:56 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok ölüm çiçekleri final 4.bölüm Reytingl... cryman Ölüm Çiçekleri Saraybosna Popüler Konular 3 Sat Apr 12, 2008 12:49 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Ölüm Çiçekleri final 4.Bölüm indir iz... gezegen54 Ölüm Çiçekleri Saraybosna Popüler Konular 25 Sat Apr 12, 2008 11:26 am Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBB Tabanlıdır.
(All right reserved www.olumciceklerisaraybosna.com )Copyright © 2008
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece www.olumciceklerisaraybosna.com'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır. (( Sitemap site ))
yemek tarifi | Sağlık | dizi izle | dizi izle | dantel örgü modelleri | diyet rejim zayıflama | Kaplıcalar | mp3 indir dinle