| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazan |
Mesaj |
SABQCESAdministrator & Webmaster

Ülke: NULL Mesajlar: 1117 Şehir: İzmir Meslek: Webmaster
Level: 29
| Deneyim: |
1112 / 1112 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu Feb 28, 2008 1:58 pm Mesaj konusu: ÖLÜM ÇİÇEKLERİ SARAYBOSNA DİZİSİNİN SETİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER |
|
|
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Mart ayı içerisinde Star’da yayınlanmaya başlayacak Ölüm Çiçekleri Saraybosna dizisinin setinden ilk görüntüler Odatv.com’a geldi.
Erhan Emre, Zeynep Beşerler, İlyas Salman, Levent Öktem ve Nihat Nikerel’in başrollerini paylaştığı ve Bosna Hersek savaşında yaşananların konu edildiği dizinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.
Tanıtımı çok ilgi çeken ve daha başlamadan fan siteleri kurulan dizinin yapımcılıklarını Soner Yalçın ve Cüneyt Özdemir üstleniyor.
Ölüm Çiçekleri Saraybosna dizisinin yönetmen koltuğunda ise Turgut Yasalar oturuyor.
Kaynak: Odatv.com
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |

|
hbk1923Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 2 Şehir: istanbul Meslek: Kimya Mühendisliği
Level: 1

|
Tarih: Fri Feb 29, 2008 12:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
OOOF ÇOK HEYCANLANDIM YA =) BU ARADA İLYAS SALAMANIN ÇOK UZUN ZAMANDIR NEDEN TÜRK YAPIMLARINDA YER ALMADIĞINA BİR ANLAM VEREMİYORDUM ÇOK USTA BİR SANATÇI OYSA Kİ İLYAS SALMANI BURADA GÖRÜNCE ÇOK ÇOK MUTLU OLDUM..HERKESİN ELLERİNE SAĞLIK.KOLAY GELSİN |
|
 |
pisLik_qökmennnnYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 41 Şehir: isTanßuL
Level: 5

|
Tarih: Fri Feb 29, 2008 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
tşkler ... bir an önce başlasada izlesek |
|
 |