| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
REİSKategori Moderatörü

Ülke: turkey Mesajlar: 527 Şehir: istanbul
Level: 21

|
Tarih: Sun Apr 06, 2008 11:38 am Mesaj konusu: |
|
|
bana göre dizideki en önemli eksiklikler çekim kalitesizliği ve dublaj seçimleri oldu.sırpların türkçe konuşması saçmaydı.alt yazı kullanılsa diziye orjinallik katardı.Çekimlere gelince bence el kamerası kullanılıyor. yan rollere figuranlara bakıldığında castta fazlasıyla zayıf  |
|
 |
|
|
hkn55Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 3
Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Sun Apr 06, 2008 1:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
aramızda bunları Star TV ye ya da yapımcılara bildirebilecek olan varsa lütfen bildirsin.... yoksa diziye GERÇEKTEN ÇOK YAZIK olcak ...........  |
|
 |
SCANHİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 446 Şehir: İSTANBUL
Level: 19

|
Tarih: Mon Apr 07, 2008 2:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla ya o kamera olayı nedir, Sağır Oda'ya diyoduk kameralar daha kaliteli olsa Kurtlar Vadisi'ndeki kameralar gibi kameralar kullansalar diye şimdi onada muhtaç kaldık resmen el kamerasıyla çekilmiş gibi. Adamlar cep telefonunda bile DVD kalitesine ulaştı. Bence 35 mm film kameraları kullanılmalı ayrıca sesli çekim yapılmalı. Uluslararası iş yapıyolar, devlet yetkilileriyle görüşüyolar ama işin teknik boyutuna fazla para harcamıyolar... |
|
 |
evladifatihanYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 4 Şehir: kütahya Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Mon Apr 07, 2008 5:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
[align=left]
ben bir balkan göçmeni olarak bu dizinin reytinglerinin artmasını istiyorum çünkü blakn ve rumeli türkiyenin avrupa ya açılan kapısı bu toprakların hikayesini hem de çok yakın hikayesini anlatan bir dizi yazık vallahi güzelim dizi kapatılacak biz çoğu şeyin değerini bilmiyoruz sonradan değerini anlıyoruz inşallah bu dizinin reytingleri artar bizide sevindirir |
|
 |
ali nakiYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 29
Level: 4

|
Tarih: Tue Apr 08, 2008 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla ben çok sıkı bı sağır oda izleyicisiydim
bu diziyi görünce de çok heycanlandım ama hiç de beğenmedim sağır odanın yerini tutamadı.
hem de hatırla sevgili gibi bi dizinin yayın saatine koymuşlar tek dicem şey ::PEsssS |
|
 |
crymanYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 54 Şehir: İstanbul
Level: 6

|
Tarih: Sat Apr 12, 2008 12:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş Olsun  _________________ Zafer Her zaman Türk'ündür.... |
|
 |