| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Ölüm Çiçekleri Dizisinde En Beğendiğiniz Oyuncu? |
| Erhan Emre(Cemil) |
|
62% |
[ 5 ] |
| Zeynep Beşerler(Yelena) |
|
0% |
[ 0 ] |
| İlyas Salman(Eyüp Sabri) |
|
12% |
[ 1 ] |
| Nihat Nikerel(Ali Fuat) |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ayhan Bozkurt(Şair Ahmet) |
|
0% |
[ 0 ] |
| Halef Tiken(Mirsad) |
|
25% |
[ 2 ] |
| Sener Kokkaya(Zühtü Baba) |
|
0% |
[ 0 ] |
| Diğer(Belirtiniz) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Toplam Oylar : 8 |
|
| Yazar |
Mesaj |
REİSKategori Moderatörü

Ülke: turkey Mesajlar: 527 Şehir: istanbul
Level: 21

|
Tarih: Sat Apr 05, 2008 7:33 am Mesaj konusu: Ölüm Çiçekleri En Beğendiğiniz Oyuncu? |
|
|
Sizce neden o en iyisi?Belirtiniz...
Not:Bu bir karekter anketi değildir.En beğendiğiniz karekteri değil oyuncuyu işaretleyin... |
|
 |

|
SABQCESAdministrator & Webmaster

Ülke: NULL Mesajlar: 1117 Şehir: İzmir Meslek: Webmaster
Level: 29
| Deneyim: |
1118 / 1118 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sat Apr 05, 2008 8:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Erhan Emre(Cemil) _________________
Dizinin yayından kalkmasını istemiyorsanız Star tv’yi arayabilirsiniz ve yoğun istek gelirse düşünüyoruz ki belki tekrar devam eder , herşey seyircilerin elinde lütfen dizinin bitmesini istemeyenler Alo Star Hattı: 0 (212) 478 07 87 telefon numarasından star tv’yi arayıp dizinin kalkmamasını istesinler..
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
 |
REİSKategori Moderatörü

Ülke: turkey Mesajlar: 527 Şehir: istanbul
Level: 21

|
Tarih: Sat Apr 05, 2008 8:17 am Mesaj konusu: |
|
|
aslında dizide iyi oyuncuları ayıramıyorum ama ben halef tiken'i işaretledim gelecek vadetmesi ve tam bi dönem dizisi oyuncusu olması nedeniyle ayrıca da dizinin kahramanlarında biri olacağıda belli... |
|
 |
zalYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 13
Level: 2

|
Tarih: Sat Apr 05, 2008 3:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben erhan emre dedim, cünkü bence yüz ifadeleri, duruma uygun bakislari tam bir yesilcam ustasini andiriyor. Hatta ben arkaya taradigi saclari, hafif uzun favorileriyle, ve cok bilmis bir siritmasi varya, tam Cüneyt arkinin gencligini hatirlatiyor. Vücüt olarakta tam kapi gibi adam. Bence daha iyi lanse edilmeliydi, sonucta daha dizi baslamadan fan sitesi olusan bir dizi icin, cok az reklam yapildi. _________________
 |
|
 |
MELİKE EMİNEYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 2 Şehir: sakarya Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Sat Apr 05, 2008 4:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben bütün oyuncuları çok seviyorum hepsi birbirinden şahane oynuyor fakat erhan emre dedim çünkü çok karizmatik çok güzel oynuyor arkadaşın dediğine de katılıyorum çok az reklam yapıldı biraz daha fazla yapılsaydı inanın daha çok izleyici kitlesine ulaşrsınız:......  _________________ MELİKE O |
|
 |