| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazan |
Mesaj |
REİSKategori Moderatörü

Ülke: turkey Mesajlar: 527 Şehir: istanbul
Level: 21

|
Tarih: Thu Mar 20, 2008 4:43 pm Mesaj konusu: ÖLÜM ÇİÇEKLERİ SARAYBOSNA'NIN YAYIN SAATİ BELLİ OLDU! |
|
|
ÖLÜM ÇİÇEKLERİ SARAYBOSNA'NIN YAYIN SAATİ BELLİ OLDU!
Türkiye'nin merakla beklediği dizi Ölüm Çiçekleri Saraybosna'nın yayın saati belli oldu.
Ölüm Çiçekleri Saraybosna'nın ilk bölümü 21 Mart Cuma akşamı Star'da 20:00'de ekrana gelecek.
“ÖLÜM ÇİÇEKLERİ”
Saraybosna
Onların suçu Türk olmaktı! Müslüman kalmaktı! Avrupa’nın göbeğinde bu nedenle katledildiler!
Ölüme karşı direnen inadına aşık olmayı başaran bir avuç Türk’ün yürekleri parçalayan destansı mücadelesi!
Star TV’de 21 Mart Cuma günü başlayacak olan, başrollerini Erhan Emre, Zeynep Beşerler, İlyas Salman, Levent Öktem ve Nihat Nikerel'in paylaştığı ve Bosna Hersek savaşında yaşananların konu edildiği “Ölüm Çiçekleri” nin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.
Tanıtımı çok ilgi çeken ve daha başlamadan fan siteleri kurulan dizinin yapımcılıklarını Soner Yalçın ve Cüneyt Özdemir üstleniyor, Soner Yalçın aynı zamanda dizinin konsept danışmanı.
Ölüm Çiçekleri Saraybosna dizisinin yönetmen koltuğunda ise Turgut Yasalar oturuyor.
Türk ve Müslüman düşmanı bir Çetnik İvan Miliç...
İzinden yürüyen kızı Yelena...
Ve gözünü kan bürümüş adamları...
“Adriyatikten İran’a kadar Müslüman kalmayacak” ülküsü ile yola çıkmışlardı...
Savunmasız bıraktıkları Müslümanlar’ı yok etmek onlar için iki haftalık bir işti...
Ama...
Bu sandıkları kadar kolay olmayacaktı...
Karşılarında...
Ölümü göze alarak Bosna’ya gizli bir görevle gelen genç komutan Cemil çıkacaktı... Cemil’in Çetnik çetecilerin arasına sızarak tek başına verdiği mücadeleyi soluk soluğa ve gözyaşlarıyla izleyeceksiniz...
Odatv.com |
|
 |

|
SABQCESAdministrator & Webmaster

Ülke: NULL Mesajlar: 1117 Şehir: İzmir Meslek: Webmaster
Level: 29
| Deneyim: |
1112 / 1112 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu Mar 20, 2008 6:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şahsen bana göre çok uygun saati ve günü.. umarım izleyici kitlesi çok olur dizimizin.. _________________
Dizinin yayından kalkmasını istemiyorsanız Star tv’yi arayabilirsiniz ve yoğun istek gelirse düşünüyoruz ki belki tekrar devam eder , herşey seyircilerin elinde lütfen dizinin bitmesini istemeyenler Alo Star Hattı: 0 (212) 478 07 87 telefon numarasından star tv’yi arayıp dizinin kalkmamasını istesinler..
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
 |
pisLik_qökmennnnYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 41 Şehir: isTanßuL
Level: 5

|
Tarih: Fri Mar 21, 2008 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla ben 22.00 diye biliyodum o yüzden kaçırdım |
|