| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazan |
Mesaj |
bosnasancak.netYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 8 Şehir: istanbul Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Level: 1

|
Tarih: Fri Mar 21, 2008 8:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dizinin amacı gerçekleri ortaya çıkarmaksa, senaryo baştan yanlış.
Dizinin danışmanlığını yapan kişinin dizi yetkililerini uyarması gerekirdi.
Olaylar sırp düğün alayına saldırıyla başladı.
Miting daha sonra adı "suada dilberovic" olan köprüde yapıldı. Ateş polis eğitim merkezinden açıldı. Suada ve Olga burada öldüler.
Karakterlerin çoğu boşnağa benzemiyor.
İlyas Salmana benzeyen tek bir boşnak görmedim
Minka Muftic iyi bir oyuncudur.
Sırpların boşnaklara "Türk" demesi yanlış olmamakla birlikte son derece yoğun bir şekilde kullanımı hoş değildi. (Sırplar boşnaklara Türk diyorlar. En unutulmaz sloganları "Öldürün Türkleri" şeklindeydi. Ratko Mladic Srebrenica'ya girdiğinde "Türklerden öcümüzü aldık" demişti"
Diziyi son derece dikkatle izlemek ve balkanlar politikasına ne şekilde yansıyabilir diye düşünmek gerekecek gibi gözüküyor. _________________ REKLAM YASAKTIR |
|
 |

|
SCANHİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 446 Şehir: İSTANBUL
Level: 19

|
Tarih: Fri Mar 21, 2008 9:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
başlarda biraz sıkıcıydı, sonrada doğru fena deildi. Yarın reytinglere bakıcaz ilk 10'a girerse ileri ki bölümlerde şansı olur. Ama genel olarak beğenmedim, zap yapmamak için kendimi zor tuttum. Bana göre çok amatörceydi. Müzikleri hiç ama hiç beğenmedim. Gökhan Kırdar'ın eksikliği kendini gösterdi. Ayrıca daha iyi kameralarla çekilebilirdi. Bekleyip görücez, ama şansının az olduğunu düşünüyorum... |
|
 |
pisLik_qökmennnnYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 41 Şehir: isTanßuL
Level: 5

|
Tarih: Fri Mar 21, 2008 11:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
22.00 diye biliyodum o saatte açtım starı fabtastik 4lü yabancı film oynuyo diziyi 20.00ye almışlar yani kaçırdım son dakika kazığı niye böyle yaptılar ki ilk bölümü oysa heyecanla bekliyodum inş en kısa zamanda tekrarını verirlerde izlerim şimdi bi yorumda bulunmam yanlış olur |
|
 |