Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa

Katre Katre Muzigi   Olum cicegi Jenerik   Olum cicegi nedir   Olum cicegi dizi konusu nedir ?   Bosnada 10 Dakika

Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Ölüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt AnlaşmasıÖlüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar

Öner Oktar, başarı basamaklarını hızla çıkıyor!..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Ölüm Çiçekleri Saraybosna Oyuncuları -> Öner Oktar (Çentik Bebek Yüz)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
REİS
Kategori Moderatörü
Kategori Moderatörü

REİS dürüstçe çaba harcıyor REİS dürüstçe çaba harcıyor REİS dürüstçe çaba harcıyor REİS dürüstçe çaba harcıyor REİS dürüstçe çaba harcıyor 
Ülke: turkey

Level: 21
Aktiflik: 9 / 56  
 16%
Seviye: 0 / 1048  
 0%
Deneyim: 576 / 576  
 100%

MesajTarih: Fri Mar 21, 2008 5:03 pm    Mesaj konusu: Öner Oktar, başarı basamaklarını hızla çıkıyor!..

Yalova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Hangisi Babası’ adlı oyunda ‘Gavin Smith’ rolüyle herkesi kendisine hayran bırakan Öner Oktar, ilk röportajını Bülent Güler ile gerçekleştirdi. Üniversite yıllarını müzikle uğraşarak geçiren Öner Oktar, en büyük idealinin kamera arkası olduğunu ve yazdıklarını hayata geçirmek istediğini söyledi. Yalova’dan çok etkilendiğini vurgulayan genç ve yakışıklı oyuncu, ‘Hangisi Babası’ oyununda da süper bir ekiple birlikte olmanın kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini belirtti. Genç kızların ilgisi karşısında oldukça çekingen davranan Öner Oktar, tiyatroda ilk profesyonel deneyimini de Yalova’da yaşadığını ifade etti.

‘Yalova, beni çok etkiledi’

Yalova’ya ilk kez geldiğini ve buradaki sıcak ilgiden çok etkilendiğini kaydeden Öner Oktar, tiyatro ve sanat alanındaki gelişmelerden memnunluk duyduğunu, bu güzel ilde tiyatroya devam etmek istediğini dile getirdi. Bülent Güler ile röportajında tiyatroya adım atışını, gelecekte beklentilerini anlatan Öner Oktar, önceden ailelerin çocuklarına hobi olarak gösterdikleri tiyatronun, şimdi gerçek bir meslek halinde görüldüğünü söyledi.

Haberci: İlk oyunculuğa adım atışınızı anlatır mısınız?

Öner Oktar: İlk oyuncu olmaya karar vermem Emre Kınay sayesinde olmuştur. Emre Kınay, mahallemizde oturan sevdiğimiz bir ağabeyimizdi. Onun yönlendirmesiyle oyunculuğa ilk adımımı attım. Sonrasında Gani Müjde ile tanıştım ve çeşitli projelerde yer aldım. Reklam filmlerinde ve dizilerde rol aldım.

Haberci: Yalova Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncusu nasıl oldunuz?

Öner Oktar: Reklam filmi çekimlerimizde, ‘Hangisi Babası’ oyununun yönetmeni Murat Derya Kılıç ile tanıştım. Bana, bazı projeleri olduğunu ve birlikte çalışmayı önerdi. Bir süre sonra Yalova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun kurulduğunu belirtti ve mükemmel bir ekiple birlikte kendimi burada buldum.

Haberci: Yalova’da bulunmaktan memnun musunuz? Yalova hakkındaki izlenimlerinizi anlatır mısınız?

Öner Oktar: Yalova’ya ilk gelişim ve bu kent beni çok etkiledi. İnsanları çok sıcakkanlı ve sanata düşkün. Yalova’nın bu kadar heyecanlı bir yer olacağını hiç düşünmemiştim. Burada olmaktan çok mutluyum. Ailem İstanbul’da olmasa, her günümü Yalova’da geçirmek isterdim. Yalova Şehir Tiyatrosu’ndaki görevime önümüzdeki yıllarda da devam etmek çok isterim.

Haberci: ‘Hangisi Babası’ oyunundaki rolünüzü değerlendirebilir misiniz? Bu oyunda başka bir göreviniz de var mı?

Öner Oktar: ‘Hangisi Babası’ oyunu benim için çok önemli. Çünkü bu oyun benim tiyatroda ilk profesyonel deneyimim. Oyun tempolu, profesyonel ve çok başarılı bir ekiple sahnedeyim. Benim için güzel bir deneyim. Ayrıca bu oyunda yönetmen yardımcılığı da yapıyorum. Yönetmenlik, gelecekte hayallerimi süsleyen bir meslektir.

Haberci: Yönetmenlikte ilerlemek istediğinizi söylüyorsunuz, gelecekteki hedefiniz kamera arkası mı?

Öner Oktar: Oyunculuğu seviyorum. Fakat kamera arkasını gelecekteki mesleğim olarak görüyorum. Şimdiye kadar yazdığım, çizdiğim çok şeyler var. Bunları hayata geçirmek istiyorum. Oyunculukta şöhret olma gibi bir düşüncede değilim, ama yönetmenlikte önemli yerlere gelmek isterim.

‘Komedinin yanı sıra drama da oynamak isterim’

‘Hangisi Babası’ oyununda komedi rolünü başarıyla icra eden Öner Oktar, dramatik rollerde de yer almaktan mutluluk duyacağını, her türlü rolün ayrı bir güzelliği olduğunu söyledi,

Haberci: ‘Hangisi Babası’ gibi zor ve tempolu oyunda komedi oynuyorsunuz? Gelecekteki projelerde de komedi mi oynamak istersiniz?
Öner Oktar: Daha öncede söylediğim gibi, ‘Hangisi Babası’ oyunu benim ilk profesyonel deneyimim. Tempolu ve zor bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Bu oyunda rol almaktan büyük mutluluk duydum. Oyunculukta her rolün ayrı bir güzelliği vardır. Komedi ile başladım, şimdi dram ve müzikallerde oynamak isterim. Şimdiki gibi başarılı ve mükemmel bir ekiple her oyunu oynamaktan zevk alırım.

Haberci: ‘Hangisi Babası’ oyununun ekibini değerlendirmeni istesek, neler söylerdiniz?

Öner Oktar: Öncelikle söylemek istediğim süper bir ekiple ‘Hangisi Babası’ oyununu oynuyoruz. Tecrübeli büyüklerimizden önemli şeyler öğreniyorum. Oyuna başlarken çeşitli egolarımız vardı. Ancak kısa sürede onları aştık. Şimdi mükemmel bir ekip olduk diyebilirim. Oyundaki rol arkadaşlarım hakkında çok şey söylemek isterim. Hepsi mükemmel ve çok başarılı insanlar. Geçmişte oyunlarını izlediğim kişilerle aynı sahneyi paylaşmak, tarif edilemez bir duygu. Ben, dizideki büyüklerimden önemli bilgiler alıyorum. Örneğin Sinan Ağabeyin bazı yerlerde forsundan yararlanıyorum.

Haberci: Rol arkadaşlarını kısaca anlatmak ister misiniz?

Öner Oktar: Mükemmel bir ekip ancak böyle olur diyerek başlayayım. Yönetmenimiz Murat Derya Kılıç: Başarılı ve bana önemli katkıları olan biri. Kendisiyle çalışmaktan çok mutluyum. Sinan Bengier: Harika bir insan ve oyuncu. Geçmişte izlediğim ve çok beğendiğim bir oyuncu ile aynı sahneyi paylaşmaktan büyük onur duyuyorum. Devrim Atmaca: Rolünü en iyi ve yüksek standartta oynuyor. Sadece tiyatroda değil, sinemada da büyük başarılar kazanacağına inanıyorum. O, her şeyin en iyisini hak ediyor. Ayberk Atilla: Mükemmel bir ağabey ve oyuncu. Ezberi müthiş iyi. Kendisine hayranlık duyuyorum. Asuman Çakır: Harika bir mimik cambazı. İzleyenlerin onun mimiklerine dikkat etmesini öneririm. Süper bir yetenek diyebilirim. Altan Akışık: Altan ağabeyimin tecrübesinden yararlanıyorum. Çok başarılı bir oyuncu. Benim oda arkadaşım ve çok sevdiğim büyüğüm. Burçin Abdullah: İnandığında çok iyi yerlere gelecek biri. Provalarda zorlanmadan ve yerini kendisi ayarlayabilen oyuncu. Genç arkadaşımı çok başarılı görüyorum ve ondan daha büyük başarılar bekliyorum.

Üniversite yıllarım müzikle geçti

Öner Oktar ile TİGEM sahilinde yaptığımız röportaj sık sık genç bayan hayranlarının kendisine gösterdiği ilgiden dolayı kesintiye uğradı. Gösterilen ilgiye alışık olmadığını kaydeden Oktar, yine de beğenilmekten mutlu olduğunu söyledi. Özel hayatından kısa bilgiler veren Öner Oktar, müziği çok sevdiğini, üniversite yıllarında müzikten kazanç sağladığını ifade etti.

Haberci: Özellikle genç bayan hayranlarınız olduğunu görüyoruz. Hayran kitlenizin oluşması sizde nasıl bir duygu yaratıyor?

Öner Oktar: Kendimi ünlü ve hayran kitlesi olan biri olarak hiç düşünmedim. Bana gösterilen ilgiye de alışkın değilim, ancak beğenilmekten mutluyum diyebilirim. Daha önce de belirttiğim gibi oyunculuktan çok, kamera arkasında başarılı biri olmak benim için çok önemlidir.

Haberci: Kaç kardeşsiniz? Tiyatroya adım atmanızı aileniz nasıl karşıladı? Tiyatroyu, oyunculuğu değerlendirmeni istesek, neler söylerdiniz?

Öner Oktar: Biz iki kardeşiz. Kız kardeşim evli ve işinde başarı biri. Özel bir şirkette çalışıyor. Yeni aldığım habere göre de yakında dayı olacağım. Dayı olacağım için çok mutluyum. Tiyatroda oynayacağımı söylediğimde ailemin ilk tepkisi ‘Sen önce işine bak. Sonra hobi olarak tiyatroya ile ilgilenirsin’ şeklinde açıklamaydı. Önceden aileler çocuklarına tiyatroyu ve oyunculuğu hobi olarak gösteriyordu. Şimdi ise; tiyatro ve oyuncu olmaları için önemli destekler veriyorlar. Tiyatro, bir çok şehirde büyük ilerleme kaydediyor. Mükemmel bir genç jenerasyon geliyor. Başarılı projelere imzalar atılıyor.

Haberci: Tiyatro dışında hobi olarak uğraştığını bir sanat dalı var mı?

Öner Oktar: Evet. Müziği çok seviyorum. Bateri ve gitar çalıyorum. Üniversite yıllarımda müzikten önemli kazançlar sağladım. Üniversite yıllarım müzikle geçti diyebilirim.

Haberci: Beğendiğiniz yerli ve yabancı tiyatro ya da sinema oyuncuları hangisidir?

Öner Oktar: ‘Hangisi Babası’ oyununda birlikte rol aldığım tüm arkadaşlarımı beğenirim. Yerli oyuncular arasında; Haluk Bilginer ve Fikret Kuşkan hayranıyım. Yönetmen olarak, Nuri Bilge Ceylan’ı örnek gösterebilirim. Yabancı oyunculardan, Al Pacino ve Marlon Brando’yu sayabilirim. Görüntü yönetmenliği konusunda da, Uzak Doğu filmlerine büyük ilgi duyuyorum. Uzak Doğu filmlerini pek beğenmem, ama görüntü olarak çok başarılılar. Bazen, bu tür filmleri sessiz olarak izlerim.

Haberci: Son olarak sevenlerinize ve Yalovalılara ileteceğiniz bir mesajınız var mı?

Öner Oktar: İlk röportajımı burada verdim, ilk profesyonel tiyatro çalışmama burada adım attım. Yalova benim için ilklerin olduğu bir kent. Bu güzel kentte yaşayan insanların heyecanı ve sanata gösterilen ilgi takdir edilecek düzeyde. Tüm Yalovalıları, Şehir Tiyatrosu’na daha çok sahip çıkmaya ve ‘Hangisi Babası’ adlı oyunumuzu izlemeye davet ediyorum. Yalova’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu güzel kentte önümüzdeki yıllarda da önemli projelere imza atmak istiyorum.

Alıntıdır...
Diyet Rejim Kaplıcalar Termal
Yemek Tarifi
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Ölüm Çiçekleri Saraybosna Oyuncuları -> Öner Oktar (Çentik Bebek Yüz)
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok BEBEK YÜZ /ÇETNİK (Öner Oktar) biyogr... SABQCES Öner Oktar (Çentik Bebek Yüz) 0 Tue Mar 18, 2008 4:36 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBB Tabanlıdır.
(All right reserved www.olumciceklerisaraybosna.com )Copyright © 2008
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece www.olumciceklerisaraybosna.com'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır. (( Sitemap site ))
|sigara | ders | araba | dizi izle | dizi izle |hikaye |Aspen |health |directory |directoryx |submitlink |pr5 directory izle