| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
gaffar okkanYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 99 Şehir: ankara Meslek: Öğrenci
Level: 8

|
Tarih: Mon Mar 17, 2008 7:18 pm Mesaj konusu: Ölüm Çiçekleri Saraybosna VS Sağır Oda |
|
|
Arkadaşlar öncellkle sağır oda benim için yeri çok ayrı sağır oda da oyunculuk olsun senaryonun bağlanııs olsun bana göre kusursuzdu ilk sağır oda fragmanları cıktığında gümbür gümbür'dü bu kadar orijinal fragmanları olan baska bi dizi gelemezdi zaten o acıdan sağır oda bambaskaydı..ama saraybosna dizisii ilk duyduğumda konunun ne olduğunu tahminlerimde 2 şey wardı 1.kıbrıs'la ilgiliydi TmT ile 2.bosna'ydı.bosna katliaını cok merak ediodum zaten project saolsun yakından tanıycam.umarım bu dizide hakan karahan'da sonradan katılır cuma gununden sonra tepkiler nasıl olucak onu da acıkcası cok meark ediorum |
|
 |

|
SABQCESAdministrator & Webmaster

Ülke: NULL Mesajlar: 1117 Şehir: İzmir Meslek: Webmaster
Level: 29
| Deneyim: |
1117 / 1117 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Mon Mar 17, 2008 7:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hakan karahan yok sanırım dizide istek geliyor onunda olması için üyelerden ama bakalım zaman içinde istekler doğrultusunda belli de olmaz bana göre.. Sağır oda'da ki Cenap bile varsa burada  _________________
Dizinin yayından kalkmasını istemiyorsanız Star tv’yi arayabilirsiniz ve yoğun istek gelirse düşünüyoruz ki belki tekrar devam eder , herşey seyircilerin elinde lütfen dizinin bitmesini istemeyenler Alo Star Hattı: 0 (212) 478 07 87 telefon numarasından star tv’yi arayıp dizinin kalkmamasını istesinler..
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
 |
gaffar okkanYeni Üye

|
Tarih: Tue Mar 18, 2008 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
ewt ayhan bozkurt sağır oda'nın senaristlerinden yalnız onun bi de kitabı war ''insan sewdiğini öldürür''die..
ama sonradan katılır umarım cemil'i aras gibi desteklicek biri hakan karahan olmasa bile selçuk yöntem de bu rolü üstlenirr |
|
 |
İmamefendiYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 25
Level: 3

|
Tarih: Wed Mar 19, 2008 1:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağır Oda'dan kemikleşmiş oyuncular katılırsa dizi çok tutulur benden söylemesi |
|
 |
gaffar okkanYeni Üye

|
Tarih: Fri Mar 21, 2008 8:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
bencede cemil etkileyci ama sonradan tek basına her zmn biraz abartcı olurr |
|
 |
delikanli_kayseriliYeni Üye

Ülke: switzerland Mesajlar: 69 Şehir: lenzburg Meslek: Akademisyen
Level: 7

|
Tarih: Fri Mar 21, 2008 11:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
slm arkadaslar farkina vardisaniz, yusuf miroglu(deli yürek) aras dagli ve cemil sesleri ayni. ama sanki cemilin karakteri daha cok yusuf mirogluya benziyor. |
|
 |
gaffar okkanYeni Üye

|
Tarih: Sat Mar 22, 2008 11:31 am Mesaj konusu: |
|
|
BENDE TAM ONU DÜSÜNDÜM |
|
 |
VAN_burikYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 70 Şehir: Istanbul Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Sat Mar 22, 2008 3:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla dizinin konusu olsun oyuncuları olsun süper ama ben cemil i orhan kılıç oynasın isterdim bi de şu rıza komutan belki odur diye düşündüm ama çuvallı şekilde gösterdiler o değildi.
cemil konuşurken aras konuşuyo gibi hissettim zaman zaman ve o ses en çok arasa yakışyo kim ne ders desin _________________ HERŞEY üSTÜMÜZE ÜSTÜMÜZE GELİYOSA
BİZ TERS YOLDAYIZDEMEKTİR... |
|
 |
delikanli_kayseriliYeni Üye

Ülke: switzerland Mesajlar: 69 Şehir: lenzburg Meslek: Akademisyen

|
Tarih: Sat Mar 22, 2008 3:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet sesler ayni ama cemil sanki daha kaba konusuyor aras daglidan |
|
 |
SABQCESAdministrator & Webmaster

Ülke: NULL Mesajlar: 1117 Şehir: İzmir Meslek: Webmaster
Level: 29
| Deneyim: |
1117 / 1117 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sat Mar 22, 2008 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
aksiyon sahnelerini ve dövüş sahnelerinde merak ediyorum cemii bakalı nasıl hazırlanmış aylarca _________________
Dizinin yayından kalkmasını istemiyorsanız Star tv’yi arayabilirsiniz ve yoğun istek gelirse düşünüyoruz ki belki tekrar devam eder , herşey seyircilerin elinde lütfen dizinin bitmesini istemeyenler Alo Star Hattı: 0 (212) 478 07 87 telefon numarasından star tv’yi arayıp dizinin kalkmamasını istesinler..
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
 |