| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
pisLik_qökmennnnYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 41 Şehir: isTanßuL
Level: 5

|
Tarih: Thu Feb 14, 2008 3:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla heyecanla bekliyoruz diziyi şunun şurasında mart'a bişey kalmadı |
|
 |

|
theturkYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 2 Şehir: ISTANBUL Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Thu Feb 14, 2008 9:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Orhan Kılıç başrol dışında bir rolde oynayacağını sanmıyorum Başrolde de kimin oynayacağı belli olduğu için zor görünüyor Orhan Kılıç Bu ekipde yer alması.Güzel ve gerçekleri anlatan bir dizi olur umarım. |
|
 |
SABQCESAdministrator & Webmaster

Ülke: NULL Mesajlar: 1117 Şehir: İzmir Meslek: Webmaster
Level: 29
| Deneyim: |
1123 / 1123 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu Feb 14, 2008 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende sanmıyorum Orhan Kılıç rol alsın farklı bir konu olacak zaten sağır oda'dan ve yeni kadro olacak kanımca.. ilerleyen günlerde odatv'den haberleri alırız bekleyelim.. _________________
Dizinin yayından kalkmasını istemiyorsanız Star tv’yi arayabilirsiniz ve yoğun istek gelirse düşünüyoruz ki belki tekrar devam eder , herşey seyircilerin elinde lütfen dizinin bitmesini istemeyenler Alo Star Hattı: 0 (212) 478 07 87 telefon numarasından star tv’yi arayıp dizinin kalkmamasını istesinler..
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
 |
siMITciYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 49 Şehir: Ankara Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Fri Mar 07, 2008 8:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ölüm Çiçekleri Saraybosna 14 Mart'ta bir sorun çıkmazsa yayınlanacak.Dizinin dublajı bu gece itibariyle başladı.Yarın 2 yeni bölümün daha çekimine başlanacak. _________________ Biz Büyük Türk Milletinin Hizmetindeyiz. M.Kemal Atatürk |
|
 |

1123 / 1123 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sat Mar 08, 2008 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
siMITci istihbarat sağlam valla ( : _________________
Dizinin yayından kalkmasını istemiyorsanız Star tv’yi arayabilirsiniz ve yoğun istek gelirse düşünüyoruz ki belki tekrar devam eder , herşey seyircilerin elinde lütfen dizinin bitmesini istemeyenler Alo Star Hattı: 0 (212) 478 07 87 telefon numarasından star tv’yi arayıp dizinin kalkmamasını istesinler..
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
 |
siMITciYeni Üye

|
Tarih: Mon Mar 10, 2008 12:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
| SABQCES demiş ki: |
| siMITci istihbarat sağlam valla ( : |
Eh işte bildiklerimizi paylaşıyoruz  _________________ Biz Büyük Türk Milletinin Hizmetindeyiz. M.Kemal Atatürk |
|
 |
siMITciYeni Üye

|
Tarih: Wed Mar 12, 2008 11:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım bu gidişle dizi cuma günü başlayamayacak. baksanıza tvde reklamları bile başlamadı. _________________ Biz Büyük Türk Milletinin Hizmetindeyiz. M.Kemal Atatürk |
|
 |
foundaYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 1
Level: 1

|
Tarih: Sun Mar 16, 2008 8:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben uzun süredir böyle bir dizi yada filmin çekilmesini bekliyodum..En sonunda diyorum yani. umarım izlenmeye değer bi dizi olur..Merakla bekliyorum ama başlamadı sanırım hala bende hiç denk gelmedim. |
|
 |

1123 / 1123 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sun Mar 16, 2008 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dizinin yayın tarihi belli oldu;
|
|
 |