| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
agrigento20Özel Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 19 Şehir: erdek Meslek: Kamu Yönetimi
Level: 3

|
Tarih: Tue Feb 19, 2008 3:33 pm Mesaj konusu: ölüm çiçekleri hakkında kısa bilgi |
|
|
mart ayında star televizyonunda başlayacak olan ölüm çiçekleri saray bosna dizisinde sağır oda'dan tanıdığımız j-15 başkanı nejat rolündeki abim erol tezeren bu dizide'de oynamaktadır dizi çekimi için 15.02.2008 günü tüm ekiple beraber saraybosnaya gittiler. dizi burada mayıs sonuna kadar çekimleri olacak. dizide bu sefer iyi bir rolde oynayacak. dizide bir köyde doktorluk yapan biri olarak karşımıza gelecek. diziden ilk karakter görüntüsü benden ADRES SİLİNMİŞTİR.
lütfen resmi bakın ve teşekkürleriniz bekliyorum |
|
 |
|
|
SABQCESAdministrator & Webmaster

Ülke: NULL Mesajlar: 1117 Şehir: İzmir Meslek: Webmaster
Level: 29
| Deneyim: |
1136 / 1136 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue Feb 19, 2008 4:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Resim fotomontaj yalan haber olmasın bu ?
bir açıklık getirirmisiniz konuya ? _________________
Dizinin yayından kalkmasını istemiyorsanız Star tv’yi arayabilirsiniz ve yoğun istek gelirse düşünüyoruz ki belki tekrar devam eder , herşey seyircilerin elinde lütfen dizinin bitmesini istemeyenler Alo Star Hattı: 0 (212) 478 07 87 telefon numarasından star tv’yi arayıp dizinin kalkmamasını istesinler..
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
 |
agrigento20Özel Üye

|
Tarih: Tue Feb 19, 2008 5:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
ozaman dizi hakkında ilk resimler benden bana inanmayalar için türkiye ilk ölüm çiçekleri saray bosna dizisinin ekibinin ilk fotoları
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |
agrigento20Özel Üye

|
Tarih: Tue Feb 19, 2008 5:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
tüm haklar saklıdır |
|
 |
agrigento20Özel Üye

|
Tarih: Tue Feb 19, 2008 6:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu fotaları hiç bir yerde bulamazsınız bu fotograflar erol tezeren abime aittir |
|
 |
siMITciYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 49 Şehir: Ankara Meslek: Öğrenci
Level: 5

|
Tarih: Tue Feb 19, 2008 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yooo bu fotografların hepsi benim bilgisayarımda kaytlı hemde ilk elden aldım...
Fotomontajda değil.Aynı fotoları bende facebooka ekledim |
|
 |
agrigento20Özel Üye

|
Tarih: Tue Feb 19, 2008 8:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
simitçi sen kimden aldın bu resimleri ve ne zamna aldın |
|
 |
agrigento20Özel Üye

|
Tarih: Tue Feb 19, 2008 8:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben bu resimleri şahsen erol abiden aldım |
|
 |
siMITciYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 49 Şehir: Ankara Meslek: Öğrenci
Level: 5

|
Tarih: Tue Feb 19, 2008 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
| agrigento20 demiş ki: |
| ben bu resimleri şahsen erol abiden aldım |
Saat 7.30 da aldım. arkadaşım sen benimle neden yarışıyorsun ki. aldıysan almışsın tamamdır. uzatmaya gerek var mı? _________________ Biz Büyük Türk Milletinin Hizmetindeyiz. M.Kemal Atatürk |
|
 |
SABQCESAdministrator & Webmaster

Ülke: NULL Mesajlar: 1117 Şehir: İzmir Meslek: Webmaster
Level: 29
| Deneyim: |
1136 / 1136 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue Feb 19, 2008 8:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sakin beyler resimler burada ve sonuçta paylaşıldı tansiyon yükseltmeyelim. _________________
Dizinin yayından kalkmasını istemiyorsanız Star tv’yi arayabilirsiniz ve yoğun istek gelirse düşünüyoruz ki belki tekrar devam eder , herşey seyircilerin elinde lütfen dizinin bitmesini istemeyenler Alo Star Hattı: 0 (212) 478 07 87 telefon numarasından star tv’yi arayıp dizinin kalkmamasını istesinler..
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
 |