| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
SABQCESAdministrator & Webmaster

Ülke: NULL Mesajlar: 1117 Şehir: İzmir Meslek: Webmaster
Level: 29
| Deneyim: |
1122 / 1122 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sun Feb 10, 2008 9:58 pm Mesaj konusu: Ölüm Çiçekleri SARAYBOSNA (Mart'ta) |
|
|
Tanıtımlar başladı teknik kadro unutulmaz dizi Sağır Oda'nın yaratıcısı Soner Yalçın ve Cüneyt Özdemir.Dizi adından da anlaşılacağı gibi Sırpların katlettiği Bosnalı kardeşlerimizi işleyecek.Büyük yankı uyandıracak derim tanıtımlar...
Konsept Danışmanı : Soner Yalçın
Yapımcı : Cüneyt Özdemir
Yönetmen : Turgut Yasalar
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
MART'TA SİTEMİZ AÇILACAKTIR..
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
En son SABQCES tarafından Sun Mar 16, 2008 10:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi. |
|
 |

|
ParsarasYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 22 Şehir: İstanbul Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Level: 3

|
Tarih: Mon Feb 11, 2008 10:10 am Mesaj konusu: |
|
|
İnşallah Orhan Kılıç oynar.Ve umarım Sağır Oda kadar kaliteli olur.Hayırlısı Olsun. _________________ "Hiç bir şey göründüğü gibi değildir" |
|
 |
kabussYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 5
Level: 1

|
Tarih: Mon Feb 11, 2008 11:00 am Mesaj konusu: |
|
|
orhan kılıç olursa çok ii olur konu zaten muhteşem bu vahşete gözyumanlar bu diziyle belki vicdan muhasebesi yaparlar... |
|
 |
ozYeni Üye

Ülke: france Mesajlar: 11
Meslek: Öğrenci
Level: 2

|
Tarih: Mon Feb 11, 2008 11:02 am Mesaj konusu: |
|
|
evet orhan kilic hakan karahan olursa cok iyi olur |
|
 |
gaffar okkanYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 99 Şehir: ankara Meslek: Öğrenci
Level: 8

|
Tarih: Mon Feb 11, 2008 11:42 am Mesaj konusu: |
|
|
sanmıyorum orhan kılıç su anda berlin'dee ama hakan karahan belkii |
|
 |

1122 / 1122 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Mon Feb 11, 2008 12:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
olumciceklerisaraybosna.com
olumciceklerisaraybosna.net
olumciceklerisaraybosna.org
olumciceklerisaraybosna.gen.tr
Sitelerini biz aldık ilerleyen günlerde bu dizi için fan club açıcaz.. _________________
Dizinin yayından kalkmasını istemiyorsanız Star tv’yi arayabilirsiniz ve yoğun istek gelirse düşünüyoruz ki belki tekrar devam eder , herşey seyircilerin elinde lütfen dizinin bitmesini istemeyenler Alo Star Hattı: 0 (212) 478 07 87 telefon numarasından star tv’yi arayıp dizinin kalkmamasını istesinler..
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
(( ¢єѕυя тüяк )) | SABQCES | Türkiye 2007 Yılının En İyi 2.Seo'cusu... | уιğιтι güℓ αğℓαтıя gαм öℓ∂üяüя..
|
|
 |
VAN_burikYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 70 Şehir: Istanbul Meslek: Öğrenci
Level: 7

|
Tarih: Mon Feb 11, 2008 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu dizinin de sağır oda kadar kaliteli olacağından şüphem yok
odatv.com' da "sağır oda hayranlarına müjde" adıyla bi video yayınladıklarına göre bence ölüm çiçekleri sağır odayla bağlantılı olabilir
benim teorimşu sağır odanın bir kaç bölümünde aras ve ekibi kuzey ırakdaki türkmenlere yardım etmişti dizide orada oynanan oyunlar bize açıkça gösterilmişti bence ölüm çiçeklerinde aras ve ekibi bu sefer oradaki türk asıllı halka yardım edebilir
eylül ayında cüneyt özdemirin açıklamalarında "arasa ne olduğu yeni bir dizi çekilirse belli olur" denmişti e şimdi de "sağır oda hayranlarına müjde" dendiğine göre aras ve oğuz beyin oynama ihtimali bence yüksek _________________ HERŞEY üSTÜMÜZE ÜSTÜMÜZE GELİYOSA
BİZ TERS YOLDAYIZDEMEKTİR... |
|
 |
gaffar okkanYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 99 Şehir: ankara Meslek: Öğrenci
Level: 8

|
Tarih: Mon Feb 11, 2008 9:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence Orhan Kılıç olmıcak
Tabi kiii isterim ama odatv'nin bahsettiği sağır oda'nın 25.bölümünde aras'a ne olacağıydı ki SAĞIR ODA kesinlikle bitmiştir.
bosna'yla sağır oda'nın alakası yok sağır oda'nın konusu=nazi altınları ve ardı sra gelen olaylardı
düşüncem bölee |
|
 |

1122 / 1122 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue Feb 12, 2008 10:21 am Mesaj konusu: |
|
|
MART'TA SİTEMİZ AÇILACAKTIR..
|
|
 |
ar_asdaglıYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 6 Şehir: ANKARA Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Tue Feb 12, 2008 9:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
heyecanlandım arkadaslar şimdi bu dızıyı duyunca.inşallah sağır oda kadar guzel olur gerçekten hala unutamıyorum ve bı umut beklıyodum sağıroda baslar dıye ama bu dızı bı nebze olsun gonlumuzu aldı _________________ [img width=500 height=121]http://img251.imageshack.us/img251/5069/image7ml0.jpg[/img] |
|
 |