Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa

Katre Katre Muzigi   Olum cicegi Jenerik   Olum cicegi nedir   Olum cicegi dizi konusu nedir ?   Bosnada 10 Dakika

Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Ölüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt AnlaşmasıÖlüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar

yardım edermisiniz

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
guldeniz
Yeni Üye
Yeni Üye

guldeniz şu an tarif edilemez bir durumda 
Ülke: turkey

Meslek: Öğrenci
Level: 4
Aktiflik: 9 / 11  
 81%
Seviye: 0 / 65  
 0%
Deneyim: 99 / 99  
 100%

MesajTarih: Tue Sep 04, 2007 11:49 pm    Mesaj konusu: yardım edermisiniz

ben lise defterinin 20. bölümünü indirdim rar şifresi yoktu ama diğer bütün bölümlerde şifre dayicik olarak verilmiş bende onu kullandım ama sürekli hata veriyor
1)avi dosyası hatalı diye hata mesajı geliyor
2) çıkarmayı yapıyor ama sonunda kendi açtığı klasör boş oluyor
3)çokarmayı yapıyor ama sadece reklam kısımları oluyor
Yani hiçbir şekilde bölümü oluşturamadım yardım ederseniz sevinirim
teşekkürler..........
Sistem
Oda
Oda

Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri 

Meslek: Webmaster
Level: 46
Aktiflik: 182 / 224  
 81%
Seviye: 0 / 7857  
 0%
Deneyim: 3690 / 3690  
 100%

MesajTarih: Wed Sep 05, 2007 7:59 am    Mesaj konusu:

şifrede sorun olacağını sanmıyorum kopyala yapıştır yapmayın sorun olmaz birde indirdiğiniz videoların boyutlarını kontrol edin eksik inmesin

şifre dayicik

resimde yani capslerde görebilirsiniz bunu..
guldeniz
Yeni Üye
Yeni Üye

guldeniz şu an tarif edilemez bir durumda 

Meslek: Öğrenci
Level: 4
Aktiflik: 9 / 11  
 81%
Seviye: 0 / 65  
 0%
Deneyim: 99 / 99  
 100%

MesajTarih: Wed Sep 05, 2007 10:24 am    Mesaj konusu:

tamam teşekkürler

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Yardım!!! yavuzgüner İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü 2 Mon Jan 22, 2007 12:11 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok yardım .. Corvus İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü 4 Sat Jan 20, 2007 4:53 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBB Tabanlıdır.
(All right reserved www.olumciceklerisaraybosna.com )Copyright © 2008
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece www.olumciceklerisaraybosna.com'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır. (( Sitemap site ))