| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
memleketliYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 20 Şehir: İstanbul Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Level: 3

|
Tarih: Fri May 18, 2007 9:54 am Mesaj konusu: |
|
|
.S.A.B.Q.C.E.S. kardeş herşey için çok tşk ler rapid linkleri çok güzel hem arşiv yapma imkanımızda oluyor.Bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum her partı indirdikten sonra modemi kapayıp tekrar açın ve diğer linke geçin böylece rapidden beklemeden dosya indirebilirsiniz... _________________ Bir Gün Herkes Hesap Verecek...! |
|
 |
|
|
flaneuseYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 1
Level: 1

|
Tarih: Fri May 18, 2007 10:14 am Mesaj konusu: |
|
|
modemi ac kapa yahut sistemi reboot ederek arka arkaya rapid share'den beklemeden yararlanma maalesef yalan olmus- denedim fyada etmedi. baska arkadaslar insallah bu sekilde indirebiliyordur da, bende olmadi. |
|
 |
memleketliYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 20 Şehir: İstanbul Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Level: 3

|
Tarih: Fri May 18, 2007 11:01 am Mesaj konusu: |
|
|
[QUOTE="flaneuse"]modemi ac kapa yahut sistemi reboot ederek arka arkaya rapid sharemodemi ac kapa yahut sistemi reboot ederek arka arkaya rapid share'den beklemeden yararlanma maalesef yalan olmus- denedim fyada etmedi. baska arkadaslar insallah bu sekilde indirebiliyordur da, bende olmadi.
flaneuse
yapamamışındır kardeş oluyor nasıl yalan olmuş modemi kapat tekrar aç bekle biraz 10 15 saniye kadar modem test ışıkları normale dönünce diger part a tıkla ve karşında kodu gir indirmeye başla.... tekrar dene olacaktır ! _________________ Bir Gün Herkes Hesap Verecek...! |
|
 |
SistemOda

Ülke: turkey Mesajlar: 3786
Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3685 / 3685 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Fri May 18, 2007 6:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oluyor akıl karıştırmayın. yapamıyorsanız yapamıyorum diyin.
ben devamlı böyle film indiriyorum
gereksiz yere uzatmayalım konu başlığını
amacı başka konumuzun.. |
|
 |
hotoglu529Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 1 Şehir: muhasebe Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Level: 1

|
Tarih: Mon Jun 11, 2007 6:23 am Mesaj konusu: |
|
|
bencede arkadaşım rapid den indirmek çok kolay bilmeyen arkadaşlar için orada uzun uzun anlatılıyor oraya bakım indirsinler _________________ SEN BU KALBİN BİR TANESİSİN |
|
 |