Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa

Katre Katre Muzigi   Olum cicegi Jenerik   Olum cicegi nedir   Olum cicegi dizi konusu nedir ?   Bosnada 10 Dakika

Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Ölüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt AnlaşmasıÖlüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar

RapidShare.com Sitesinden Şikayet edenler lütfen okuyunuz..
Sayfa: 1, 2  Sonraki »

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Ölüm Çiçekleri SARAYBOSNA Duyurular
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Sistem
Oda
Oda

Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri 
Ülke: turkey

Meslek: Webmaster
Level: 46
Aktiflik: 182 / 224  
 81%
Seviye: 0 / 7857  
 0%
Deneyim: 3690 / 3690  
 100%

MesajTarih: Sat May 05, 2007 11:00 am    Mesaj konusu: RapidShare.com Sitesinden Şikayet edenler lütfen okuyunuz..

En uzun aktif olan linkler ve en çok kullanılan upload(Yükleme) rapidshare'da malasef..
Sitemize destek olan bir yer olsaydı bölümleri kendi hostumuzdan (tek link olarak) indirebilirdiniz ki ne yazıkki sitemize sağır oda yapımcılarından veya herhangi birkurumdan bir destek yok. ki destek olmalarınıda beklemiyoruz. Sağır Oda Fan Sitelerinde En İyi Hizmeti ve Kaliteyi Biz veriyoruz. İnanmayan diğer sitelerle karşılaştırabilir. Adı Üstünde Fan Sitesiyiz biz.
Onun için şimdiki durumumuzla yetinmeliyiz..Lütfen rapidden indiremiyorum gibi yazılar yazarak şikayet etmeyiniz. 2-3 gün bekleyin youtube videoları yükleniyor zaten onlardan izlersiniz..
Yani biraz sabredin indirmeden bölümleride izleyebileceksiniz arkadaşlar Wink
Saygılarımla
.S.A.B.Q.C.E.S.
meta
Yeni Üye
Yeni Üye

meta yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
Ülke: NULL

Level: 3
Aktiflik: 4 / 9  
 44%
Seviye: 0 / 47  
 0%
Deneyim: 110 / 110  
 100%

MesajTarih: Sat May 05, 2007 10:31 pm    Mesaj konusu:

Aslında RapidShareden indirmek çok daha iyi...
Ben zaman tutuyorum, en uzun 3-4 saat içerisinde iniyor sağır odanın full bölümü.

Part halinde indirirken Her partiyi indirdikten sonra rapidshare belli bi zaman bekleyin felan diyor, o zaman modeme bi kapatın açın yada reboot ediverin, direk olarak ikinci partiyi de indirebilirisiniz.Böyle yapa yapa en fazla 4 saatiniz gidiyor bir bölüm indirmek için,hem o sırada başka islerinizi hallederek vakıt de gecıreblıılrsnız
melih_tayyip
Oda
Oda

melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor 

Meslek: Öğrenci
Level: 31
Aktiflik: 79 / 104  
 75%
Seviye: 0 / 2672  
 0%
Deneyim: 1303 / 1303  
 100%

MesajTarih: Wed May 09, 2007 11:49 am    Mesaj konusu:

saboces sana katılıyorum ben 29.bölümün bi gün sonra yani cuma günü youtube girdim açılmadı ama şimdi açılıyor
apo
Yeni Üye
Yeni Üye

apo yükselmekte olan bir dalın üzerinde apo yükselmekte olan bir dalın üzerinde apo yükselmekte olan bir dalın üzerinde apo yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
Ülke: greece

Level: 4
Aktiflik: 10 / 11  
 90%
Seviye: 0 / 65  
 0%
Deneyim: 119 / 119  
 100%

MesajTarih: Sun May 13, 2007 8:55 am    Mesaj konusu:

Ben de sana katiliyorum .S.A.B.Q.C.E.S. ama indirmek daha iyi tabi ki. Ben butun bolumleri meta arkadasimizin yontemiyle indirip dvd lere yazip olene kadar saklamak ve istedigim zaman tekrar tekrar seyretmek istiyorum. Bu yuzden indirmem gerekiyo... Bir de size bir sorum olacak: rar sifresi "cakir03" olan bazilari sitenizden olamk uzere bircok bolum indirdim. Extract yapiyorum sifreyi giriyorum.Bazen yanlis sifre diyo, bazen 4 part calisiyo 5. olmuyo.. Bu sorunu nasil ortadan kaldirabilirim? E-mail adresime mail atarak cvp verirsen COK sevinirim.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız!
Simdiden cok tesekkur ediyorum!! Iyi calismalar!!
Oda
Oda

Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri 

81%
 0%
 100%

MesajTarih: Sun May 13, 2007 10:22 am    Mesaj konusu:

gerekli bilgiler mail adresinize gönderilmiştir.
Pasinli
Yeni Üye
Yeni Üye

Pasinli şu an tarif edilemez bir durumda 

Level: 1
Aktiflik: 1 / 9  
 11%
Seviye: 0 / 18  
 0%
Deneyim: 95 / 95  
 100%

MesajTarih: Sun May 13, 2007 8:49 pm    Mesaj konusu:

ArkadaşLar belki bende bir hata var ama rapidshare den indirdiğim şarkıları dinleyemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...
Msn Adresim
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız!

SaygılarımLa...
Oda

81%
 0%
 100%

MesajTarih: Sun May 13, 2007 9:19 pm    Mesaj konusu:

msnden yardım etmiyoruz lütfen konuyla alakasız mesajlar atmayalım.
batlambus
Yeni Üye
Yeni Üye

batlambus yükselmekte olan bir dalın üzerinde 

Level: 1
Aktiflik: 1 / 9  
 11%
Seviye: 0 / 18  
 0%
Deneyim: 105 / 105  
 100%

MesajTarih: Wed May 16, 2007 2:33 pm    Mesaj konusu:

Herkese merhaba, rapid sınırlaması olan kişilerden olduğum için 1 bölümü indermek 4 saat değil neredeyse 4 gün sürüyor, o yüzden bu forumda bundan bahseden arkadaşları duydukça kıskanıyorum. Rapid de blok yediğimiz zaman ise tam bir işkence... ben daha önce tek link olarak bazı bölümleri indirmiştim, keşke böyle bir imkan olsa da her bölüm için tek link imkanı da olsa..

Emeği geçen herkese teşekkürler..
Sistem
Oda
Oda

81%
 0%
 100%

MesajTarih: Wed May 16, 2007 2:36 pm    Mesaj konusu:

batlambus gerekli açıklamayı ilk mesajımda yaptığımı dşünüyorum.
İyi forumlar

(Herkesten çok ben isterdim tek linki bende indiriyorum ilk olarak..)
melih_tayyip
Oda
Oda

melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor melih_tayyip dürüstçe çaba harcıyor 

Level: 31
Aktiflik: 79 / 104  
 75%
Seviye: 0 / 2672  
 0%
Deneyim: 1303 / 1303  
 100%

MesajTarih: Thu May 17, 2007 11:54 am    Mesaj konusu:

rapid daha iyi kardeş
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Ölüm Çiçekleri SARAYBOSNA Duyurular Sayfa: 1, 2  Sonraki »
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Foruma video nasıl yerleştirilir (Oku... Sistem Ölüm Çiçekleri SARAYBOSNA Duyurular 0 Thu Jun 21, 2007 10:12 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Yöneticler Okuyunuz !! Sistem Yönetici Ve Modların Bölümü 2 Thu May 31, 2007 7:30 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Duyuru: Avatarim hangi boyutda olucak (okuyunuz) MinT Ölüm Çiçekleri SARAYBOSNA Duyurular 3 Thu May 17, 2007 3:06 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Genel Duyurular Hakkında Yöneticiler ... Sistem Yönetici Ve Modların Bölümü 1 Thu Apr 26, 2007 10:12 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Müzikler Hakkında Yöneticiler okuyunuz ! MECQRAS Yönetici Ve Modların Bölümü 2 Tue Apr 24, 2007 3:41 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBB Tabanlıdır.
(All right reserved www.olumciceklerisaraybosna.com )Copyright © 2008
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece www.olumciceklerisaraybosna.com'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır. (( Sitemap site ))