Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa

Katre Katre Muzigi   Olum cicegi Jenerik   Olum cicegi nedir   Olum cicegi dizi konusu nedir ?   Bosnada 10 Dakika

Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Ölüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt AnlaşmasıÖlüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar

Yardım!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Blacknight86
Yeni Üye
Yeni Üye

Blacknight86 yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
Ülke: NULL

Level: 4
Aktiflik: 1 / 11  
 9%
Seviye: 0 / 64  
 0%
Deneyim: 131 / 131  
 100%

MesajTarih: Mon Jan 22, 2007 12:11 pm    Mesaj konusu: Yardım!!!

Dizide kemanla çalınan bi şarkı var.Babası Arası vururken de çalıyodu.çok güzel bi şarkı.Bulanlar lütfen bana yardımcı olsun.....
Sistem
Oda
Oda

Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri 
Ülke: turkey

Meslek: Webmaster
Level: 46
Aktiflik: 182 / 224  
 81%
Seviye: 0 / 7857  
 0%
Deneyim: 3689 / 3689  
 100%

MesajTarih: Fri Jan 26, 2007 9:03 am    Mesaj konusu:

Sevgili Üyemiz Şarkı ELimize Full Geçseydi Yayınlardık Zaten Bize Alınmana Hiç Gerek Yok.
yavuzgüner
Sağır
Sağır

yavuzgüner yükselmekte olan bir dalın üzerinde yavuzgüner yükselmekte olan bir dalın üzerinde yavuzgüner yükselmekte olan bir dalın üzerinde yavuzgüner yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
Ülke: turkey

Meslek: Öğrenci
Level: 25
Aktiflik: 29 / 73  
 39%
Seviye: 0 / 1570  
 0%
Deneyim: 808 / 808  
 100%

MesajTarih: Wed Mar 14, 2007 8:25 am    Mesaj konusu:

bende o şarkı vardı aslında ama format atınca gitti galiba
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok yardım edermisiniz guldeniz İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü 2 Tue Sep 04, 2007 11:49 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok yardım .. Corvus İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü 4 Sat Jan 20, 2007 4:53 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBB Tabanlıdır.
(All right reserved www.olumciceklerisaraybosna.com )Copyright © 2008
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece www.olumciceklerisaraybosna.com'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır. (( Sitemap site ))