Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa

Katre Katre Muzigi   Olum cicegi Jenerik   Olum cicegi nedir   Olum cicegi dizi konusu nedir ?   Bosnada 10 Dakika

Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Ölüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt AnlaşmasıÖlüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar

Rep Puan Sistemi Kalksın

Yeni Başlık Gönder       Forum Anasayfa -> İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
tsclubyavuz
Forumdan Atıldı.
Forumdan Atıldı.

tsclubyavuz dürüstçe çaba harcıyor tsclubyavuz dürüstçe çaba harcıyor tsclubyavuz dürüstçe çaba harcıyor tsclubyavuz dürüstçe çaba harcıyor tsclubyavuz dürüstçe çaba harcıyor 
Ülke: NULL

Level: 8
Aktiflik: 12 / 19  
 63%
Seviye: 0 / 169  
 0%
Deneyim: 181 / 181  
 100%

MesajTarih: Tue Jan 30, 2007 4:23 pm    Mesaj konusu: Rep Puan Sistemi Kalksın

ya hayatımda en nefret ettiğim şarkı reptir ben bu sisteme karşıyım yazdığım mesajların üstünde rep puanı yazan kısımın silinmeini talep ediyorum...

En son tsclubyavuz tarafından Wed Jan 31, 2007 9:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
REİS
Kategori Moderatörü
Kategori Moderatörü

REİS dürüstçe çaba harcıyor REİS dürüstçe çaba harcıyor REİS dürüstçe çaba harcıyor REİS dürüstçe çaba harcıyor REİS dürüstçe çaba harcıyor 
Ülke: turkey

Level: 21
Aktiflik: 9 / 56  
 16%
Seviye: 0 / 1048  
 0%
Deneyim: 588 / 588  
 100%

MesajTarih: Tue Jan 30, 2007 4:37 pm    Mesaj konusu:

rep puanin dibe vurmus
tsclubyavuz
Forumdan Atıldı.
Forumdan Atıldı.

tsclubyavuz dürüstçe çaba harcıyor tsclubyavuz dürüstçe çaba harcıyor tsclubyavuz dürüstçe çaba harcıyor tsclubyavuz dürüstçe çaba harcıyor tsclubyavuz dürüstçe çaba harcıyor 
Ülke: NULL

Level: 8
Aktiflik: 12 / 19  
 63%
Seviye: 0 / 169  
 0%
Deneyim: 181 / 181  
 100%

MesajTarih: Wed Jan 31, 2007 9:15 pm    Mesaj konusu:

zuahaha ben senin gibi hergün 30 mesaj atmıyorum REİS bu arada kendi rep puanına bak 10 he ben
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız!
üye oldum forumuna ama bu site kadar güzel değil genede hiç bir şey yok adam utanmasa küfürlü mesajlar yazcak tabi her yerin bir admini olursa öle olur kimse adam gibi ilgilenmiyor.17.bölüm fragmanını perşembe günü koysun biri pls...
Sistem
Oda
Oda

Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri Sistem herkes için örnek biri 
Ülke: turkey

Meslek: Webmaster
Level: 46
Aktiflik: 182 / 224  
 81%
Seviye: 0 / 7857  
 0%
Deneyim: 3689 / 3689  
 100%

MesajTarih: Wed Jan 31, 2007 9:40 pm    Mesaj konusu:

tsclubyavuz lütfen bizim burayı o siteyle kıyaslama orada isteyen küfür eder etmez banlanır banlanmaz o onların sorunu.
burası benim yerim 5 kişide olsa bu fan yürür benim sayemde.
burada biri şerefsiz desin birine banlarım disiplinli bir insanım terbiye önce gelir.
ayrıca yorumuna saygım var rep (itibar gücü) sitemizdeki sen şarkı manasında repten nefret ediyorsun bu sitenin rep (itibar gücünü) alakadar etmez yani senin nasıl anladığına baklı üyelerin rep(itibar gücünü nasıl algıladığına bağlı.
rep kalkmaz.
konu kapanmıştır.
Yeni Başlık Gönder       Forum Anasayfa -> İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok AÇTIĞIMIZ KONULARDAN PUAN ALALIM bestekar_2006 İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü 3 Tue May 01, 2007 8:05 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBB Tabanlıdır.
(All right reserved www.olumciceklerisaraybosna.com )Copyright © 2008
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece www.olumciceklerisaraybosna.com'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır. (( Sitemap site ))