Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa

Katre Katre Muzigi   Olum cicegi Jenerik   Olum cicegi nedir   Olum cicegi dizi konusu nedir ?   Bosnada 10 Dakika

Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Ölüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt AnlaşmasıÖlüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar

Erol Tezeren Anıları Kitap Yapıcak

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Ölüm Çiçekleri Saraybosna Haberleri
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
SCANH
İlgili Üye
İlgili Üye

SCANH dürüstçe çaba harcıyor SCANH dürüstçe çaba harcıyor SCANH dürüstçe çaba harcıyor SCANH dürüstçe çaba harcıyor SCANH dürüstçe çaba harcıyor 
Ülke: NULL

Level: 19
Aktiflik: 29 / 49  
 59%
Seviye: 0 / 843  
 0%
Deneyim: 465 / 465  
 100%

MesajTarih: Tue Mar 18, 2008 4:13 pm    Mesaj konusu: Erol Tezeren Anıları Kitap Yapıcak

'Ölüm Çiçekleri' İsimli Dizide Dr. Nazım Rolünde Oynayacak.

Yeşilçam'da bugüne kadar 120 filmde rol alan Erol Tezeren, son oynadığı dizinin yeni bölümlerinde aksiyon dolu sahneler olduğunu, her bölümün Türkiye'yi daha çok ekranlara kilitlemeyi başaracağını söyledi. Tezeren, memleketi Bandırma'da gezerken çevresini saran hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Tezeren, '40 yıldır sinemanın içindeyim. İstanbul Üniversitesi'ni bitirince Yeşilçam'a bir derginin açtığı yarışmayla girdim. İlk olarak Türkan Şoray'la 'Bir dağ masalı', daha sonra Ajda Pekkan'la 'Harun Reşid'in gözdesi', Ayhan Işık, Hülya Koçyiğit ile 'Kral arkadaşım', 'Denizciler geliyor' filmini çektim. Daha sonra 'Minyeli Abdullah', 'Kurtuluş', 'Sahibini arayan madalya', 'Yalnız efe', 'Reis Bey' gibi yüzlerce filmde rol aldım. Uzun yıllar Alman öğretmen eşim Anita ile Berlin'de kaldım. ARD TV'sine film çektim, son yıllarda Yeşilçam hatıralarımla alakalı kitap yazıyorum' dedi.
Diyet Rejim Kaplıcalar Termal
Yemek Tarifi
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Ölüm Çiçekleri Saraybosna Haberleri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Dr.NAZIM (Erol Tezeren) biyografisi ,... siMITci Erol Tezeren (Dr.Nazım) 1 Tue Mar 18, 2008 4:34 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Dünyayı Yöneten Gizli Örgütler!!!(Yaz... MECQRAS Kitaplık Bölümü 2 Tue May 01, 2007 1:04 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Cumhuriyet Tehlikede mi? (Yazarı:Erol... MECQRAS Kitaplık Bölümü 0 Sun Apr 15, 2007 10:27 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok kitap bölümü sileligirl Yönetici Ve Modların Bölümü 13 Wed Apr 11, 2007 3:57 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBB Tabanlıdır.
(All right reserved www.olumciceklerisaraybosna.com )Copyright © 2008
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece www.olumciceklerisaraybosna.com'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır. (( Sitemap site ))
yemek tarifi | Sağlık | dizi izle | dizi izle | dantel örgü modelleri | diyet rejim zayıflama | Kaplıcalar | mp3 indir dinle