Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa

Katre Katre Muzigi   Olum cicegi Jenerik   Olum cicegi nedir   Olum cicegi dizi konusu nedir ?   Bosnada 10 Dakika

Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Ölüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt AnlaşmasıÖlüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar

Ergün Poyraz - Musa'nın çocukları (tayyip ve emine)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Kitaplık Bölümü
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
sileligirl
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

sileligirl dürüstçe çaba harcıyor sileligirl dürüstçe çaba harcıyor sileligirl dürüstçe çaba harcıyor sileligirl dürüstçe çaba harcıyor sileligirl dürüstçe çaba harcıyor sileligirl dürüstçe çaba harcıyor sileligirl dürüstçe çaba harcıyor sileligirl dürüstçe çaba harcıyor sileligirl dürüstçe çaba harcıyor sileligirl dürüstçe çaba harcıyor 
Ülke: turkey

Meslek: İşletme
Level: 26
Aktiflik: 52 / 78  
 66%
Seviye: 0 / 1726  
 0%
Deneyim: 876 / 876  
 100%

MesajTarih: Thu Apr 19, 2007 7:06 am    Mesaj konusu: Ergün Poyraz - Musa'nın çocukları (tayyip ve emine)

Yazar: Ergün POYRAZ
Yayınevi: Togan Yayınevi
Basım Tarihi: Nisan 2007
Sayfa: 335
Baoyutlar: 13,5x19,5 cm
Kapak Türü: Karton Kapak
Fiyatı: 18.00 YTL

AKP Genel Başkan Yardımcısı Murat Mercan yazarı ABD'de düzenlenen bir toplantıda CIA Ortadoğu Masası Şefi Richard Perle ve diğer istihbarat örgütlerine şikayet etmiştir.Yazarımız bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğan'ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini. Tayip ve AKP'nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM'de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. Tayyip'in Amerikan vatandaşlığı yanında, Arap kökenli olarak tanıttığı eşinin Arap değil, Yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz. Keza kendinin de Musa'nın soyundan geldiğini...Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayip-Usame Bin Laden, Tayip-Ülker, Yasin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız.Tayyip'in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz. Tayyip'in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan "geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının" TBMM'de geldiği son safhalara tanık olacaksınız.

Gazeteci Yazar Emin ÇÖLAŞAN'ın 18 Nisan 2007 Tarihli Hürriyet gazetesi köşe yazısındaki kitap için yorumu;

"BU KiTABI OKUYUN
Elimde Ergün Poyraz’ın birkaç gün önce piyasaya verilen son kitabı...
"Musa’nın Çocukları Tayyip ve Emine." (Togan Yayınları.)
Okumaya başladım, elimden bırakamadım. Ergün Poyraz muhteşem bir araştırmacı. Akla hayale gelmeyen arşivlere balıklama dalıyor, inanılmaz belge ve bilgileri ortaya çıkarıyor ve yorumunu yapıp okurlarına sunuyor.
Bundan önce yazdığı "Patlak Ampul", "Refah’ın Gerçek Yüzü", "Kanla Abdest Alanlar" gibi kitapları da böyleydi.
"Musa’nın Çocukları Tayyip ve Emine"yi okurken şaşırdım.
Türkiye’yi kimlerin yönettiğini, onların geçmişini, yaşam öyküsünü, büyük sermaye ile aralarındaki parasal ilişkileri gerçi biliyordum ama böylesini, bu kadarını ve dahası, kitabın isminin niçin bu olduğunu Ergün Poyraz’ın kitabını bir solukta okuyunca öğrenmiş oldum!
Burada size daha fazla bilgi vermek istemiyorum.
Sizden ricam, bu sürpriz kitabı mutlaka okumanızdır.
Okuyunca bana teşekkür borcunuz olacak! Bir mesaj atıp teşekkür etmenizi bekleyeceğim."

Emin ÇÖLAŞAN bizlerden teşekkür bekliyor arkadaşlar!

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Musa'nın Mücahiti - Ergün Poyraz sileligirl Kitaplık Bölümü 0 Mon Jul 23, 2007 11:22 am Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Musa'nın Gül'ü - Ergün POYRAZ sileligirl Kitaplık Bölümü 0 Mon May 21, 2007 4:54 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBB Tabanlıdır.
(All right reserved www.olumciceklerisaraybosna.com )Copyright © 2008
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece www.olumciceklerisaraybosna.com'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır. (( Sitemap site ))