Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa

Katre Katre Muzigi   Olum cicegi Jenerik   Olum cicegi nedir   Olum cicegi dizi konusu nedir ?   Bosnada 10 Dakika

Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Ölüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt AnlaşmasıÖlüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar

Bu israfı günde tek dizi bitirir - Memet Güler yazdı...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Haberler - Bilgi Arşivi
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazan Mesaj
SCANH
İlgili Üye
İlgili Üye

SCANH dürüstçe çaba harcıyor SCANH dürüstçe çaba harcıyor SCANH dürüstçe çaba harcıyor SCANH dürüstçe çaba harcıyor SCANH dürüstçe çaba harcıyor 
Ülke: NULL

Level: 19
Aktiflik: 29 / 49  
 59%
Seviye: 0 / 843  
 0%
Deneyim: 452 / 452  
 100%

MesajTarih: Mon Apr 14, 2008 4:51 pm    Mesaj konusu: Bu israfı günde tek dizi bitirir - Memet Güler yazdı...

Bu israfı günde tek dizi bitirir

Akşamları ana haber bültenlerinden sonra tek dizi. Bütün kanalların yöneticileri bir araya gelecekler ve bir yıldır yaşadığımız dizi israfına aralarında yapacakları basit bir centilmenlik anlaşmasıyla son verecekler. Prime-tima’da, ana haber bülteni sonrasında, 20.00 ile 22.00 saatlerinde arasında, her gece yalnızca tek bir dizi ekrana sürecekler.

Onca emek çöpe gitti

22.00’den sonraki kuşağı da ister bir yarışma, ister haber, siyaset ya da bir tartışma programı ile renklendirecekler. Her gece peş peşe iki dizi gösterme yarışına girmeyip, ekrana getirdikleri dizilerin neredeyse yarısını heba etmeyecekler.

Eylül ayından bu yana, bütün kanalların toplamında 100’den fazla dizi çöpe gitti. Bunların çoğu kötü dizi olmalarından değil, ekrandaki dizi trafiğinin yoğunluğundan bitti. Sonuçta boşa harcanan o emekler, sarf edilen paralar milli servet değil mi?

Şimdiden uyarıyorum

Ben bildiğimi henüz içinde bulunduğumuz sezon daha bitmeden, yeni sezon için yine dizi yarışına girilmeden söylüyorum. Çünkü sektörün aynı çılgın yarışı bir yıl daha kaldıramayacağını biliyorum. Şimdi bu vesileyle bir kere daha altını çiziyorum; önümüzdeki sezon her kanal her gece tek bir dizi yayınlasın. Bir yıldır sokağa atılan paralar yetti artık; bari bundan sonra emekler boşa harcanmasın. Hepinizi iyi haftalar...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Haberler - Bilgi Arşivi
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazan Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Sezon bitmeden diziler bitiyor - Meme... SCANH Haberler - Bilgi Arşivi 0 Sun Apr 13, 2008 12:07 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Dizi saatini kaçıranlar hakkında pisLik_qökmennnn Ölüm Çiçekleri Saraybosna Beyin Fırtınası 1 Fri Mar 21, 2008 9:08 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Ölüm Çiçekleri saraybosna jenerik ful... akeren Ölüm Çiçekleri Saraybosna Müzikleri 247 Tue Mar 18, 2008 1:25 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Ölüm Çiçekleri Saraybosna Dizi müziği ? SABQCES Ölüm Çiçekleri Saraybosna Haberleri 1 Thu Mar 06, 2008 6:32 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Ölüm Çiçekleri Saraybosna Dizi müziği... sezbladex İstekler / Eleştiriler / Öneriler / Şikayetler Bölümü 0 Thu Mar 06, 2008 6:25 pm Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBB Tabanlıdır.
(All right reserved www.olumciceklerisaraybosna.com )Copyright © 2008
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece www.olumciceklerisaraybosna.com'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır. (( Sitemap site ))