Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa

Katre Katre Muzigi   Olum cicegi Jenerik   Olum cicegi nedir   Olum cicegi dizi konusu nedir ?   Bosnada 10 Dakika

Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Ölüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt AnlaşmasıÖlüm Çiçekleri Saraybosna / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar

AZRAİL Bir Feramuz Güvenlik Macerası-HAKAN KARAHAN

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Kitaplık Bölümü
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
yavuzgüner
Sağır
Sağır

yavuzgüner yükselmekte olan bir dalın üzerinde yavuzgüner yükselmekte olan bir dalın üzerinde yavuzgüner yükselmekte olan bir dalın üzerinde yavuzgüner yükselmekte olan bir dalın üzerinde 
Ülke: turkey

Meslek: Öğrenci
Level: 25
Aktiflik: 29 / 73  
 39%
Seviye: 0 / 1570  
 0%
Deneyim: 808 / 808  
 100%

MesajTarih: Sun May 13, 2007 11:32 am    Mesaj konusu: AZRAİL Bir Feramuz Güvenlik Macerası-HAKAN KARAHAN

“Canın mı yanacak? Evet belki. Ama ensendeki namlunun baskısının, belindeki acının ne önemi var. Başar be evladım. Bu kadar gerilim içinde olman saçma değil mi? Buraya Carla’yı bulmaya gelmedin mi? Peki sana kim rahat rahat, elinde koymuşsun gibi kızı bulacağını vaat etti? Kıvranmadan, acı çekmeden savaş mı var? Kim sana her attığın adımda önündeki bütün engellerin eriyip yok olacağına dair söz verdi? Hiç kimse. Sen hiç kimsenin geçmediği yollardan bile olsa geçip Carla’yı kurtarmak üzere tek başına hareket etmedin mi? Ettin. Yat yattığın yerde o zaman, çek bu acıyı. En büyük aptallık şu anda beynine kurşun yemek.”

Yakışıklı ve ‘savaşçı ruhlu’ kahramanımız Sinan Dorukan’ın nefes kesen Feramuz Güvenlik maceraları Azrail ile devam ediyor. Bu kez Roma-Sarajevo –İstanbul üçgeninde süren bu heyecanlı kovalamacada Sinan, uluslar arası dolandırıcılık girişimini önlemeye adım adım yaklaşırken karşılaştığı kötü bir sürprizle hayatını ortaya koymak zorunda kalıyor.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Kitaplık Bölümü
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok 19 Bu Bir Feramuz Güvenlik Macerası'd... yavuzgüner Kitaplık Bölümü 1 Sun May 13, 2007 11:30 am Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBB Tabanlıdır.
(All right reserved www.olumciceklerisaraybosna.com )Copyright © 2008
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece www.olumciceklerisaraybosna.com'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır. (( Sitemap site ))