| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
REİSKategori Moderatörü

Ülke: turkey Mesajlar: 527 Şehir: istanbul
Level: 21

|
Tarih: Thu Apr 10, 2008 2:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle kanallara yada yapımcı şirkete email atabiliriz |
|
 |
|
|
kraltugraYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 4 Şehir: çankırı Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Thu Apr 10, 2008 3:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
zaten izlediğim 3dizi vardı biri yayından kaldırılıyor tv de fragmanı verilirken final yazısını görünce şok oldum o kadar emek sarfedildi bu diziye çok çabuk harcıyorlar çok yazık oldu ne olur kaldırılmasın |
|
 |
haburYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 5 Şehir: İzmir Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Thu Apr 10, 2008 4:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
zaten olaylar hemen en sonuna getirilmiyor kaldığı yerden devam ediyor bence sadece star da çalışmıcaklar o kadar |
|
 |
zxcvYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 4 Şehir: izmir Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Thu Apr 10, 2008 4:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence de farklı bir kanalda devam ederler _________________ Taş Kırılır Tunç Erir TÜRKLÜK Ebedidir |
|
 |
RockYaqmurYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 5 Şehir: Konya Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Thu Apr 10, 2008 5:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dizinin kısa süreceğini tahmin etmiştim ama bu kadar kısa deil. Final bölüm olduğunu duyunca çok üzüldüm. Diziye bağlanmıştım. Ama bence kaldırılmasının tek nedeni reytingler deil. Ben dizinin tepkileri üzerine çektiğini ve dışarıdan baskı uygulandığını düşünüyorum.....
Her bölümünü büyük bir heyecanla bekliyodum. Güzel ve gerçekleri anlatan bir diziydi bence.
Umarım başka bir kanalda yayına devam eder. ama LÜTFEN KALDIRILMASIN!!!!!!!!!!!  _________________ --- DEATH FLOWERS --- |
|
 |
sapphire_bonzaiYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 9 Şehir: izmir Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Fri Apr 11, 2008 5:00 am Mesaj konusu: |
|
|
vala aqrkadas dedin ya kaldığı yerden dewam ediyor sonuna gelmiyor fragmanda cemilin aslında türk oldugunu ogreniyorlar yelena cemille birlikte türklerin yanıunda bosnaklara karsı catısıyor yani son cekmişler malesef baska kanlada gelme ihtimali de yok çünkü csagır odayı yılan hikayesine döndüren yapımcıları bunu baska kanla vermezler ve baska kanal almaz bence harika bi dizi ama bize geriye tek kalan katre müziği ve erhen emre gibi sağlam bi oyuncu o kdar malesef ki böyle |
|
 |
NAZOOYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 4 Şehir: İSTANBUL Meslek: Bankacılık

|
Tarih: Fri Apr 11, 2008 6:38 am Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞALR STARTV'YE BEN GEÇEN GÜN MAİL ATTIM.
BÖYLE GÜZEL VE ANLAMLI BİR DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMAMASI, YAYIN GÜNÜNDEN DOLAYI REYTİNGLERİN DÜŞÜK OLDUĞUNU VE DEĞİŞTİRLDİĞİNDE TAKDİRDE EMİNİM REYTİNGLERİNDE YÜKSELMELER OLACAĞINI SÖYLEDİM..
ARKADAŞLAR LÜTFEN SİZDE STARTV'YE MAİLLERİNİZİ YAĞDIRARAK DESTEK OLUN OLUR MU??
ÇÜNKÜ BU DİZİ BUNU HAKETMİYOR...
HAKSIZMIYIM ARKADAŞLAR _________________ İNSANLAR KARDEŞİM,
DÜNYA ÜLKEM,
İYİLİK YAPMAK DİNİMDİR.... |
|
 |
gulum1981Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 2 Şehir: salihli Meslek: Kamu Yönetimi

|
Tarih: Fri Apr 11, 2008 6:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben dizinin kaldırılmasına çok üzüldüm,son yıllarda müslümanlara karşı yapılmış katliam ve işgenceleri anlatan en güzel dizilerden biriydi.Reyting kaygısından sanırım kaldırıldı.Çok yazık... _________________ merhaba... |
|
 |
saduman57Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 6
Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Fri Apr 11, 2008 11:59 am Mesaj konusu: |
|
|
yazık vallahi yazık yaa. bu kadar önemli bir dizinin türk tarihinde önemli yaralar açmış bir olayı anlatması ve reyting uğruna bu kadar kolay harcanmasına yazık. _________________ saduman |
|
 |
fadime altunYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 2 Şehir: samsun Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Fri Apr 11, 2008 12:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu dizinin bitmesi kesinlikle hata bence bitmemesi lazım ve reytinglerle alakası yok çünkü hiçbir dizi saat onda baslatılıp gece onikiye kadar bekletilmez önce saatlerini düşürürlerdi o saatde verilen dizinin asla reytinggi az değilldir onlar böyle yapıp türk milletinin hiç bir şeyden haberi olmayacağını zannediyorsa yanılıyorlar biz HERŞEYİN FARKINDAYIZ !!! _________________ ne mutlu türküm diyene |
|
 |